shahrul's fotopage

By: shahrul md nur

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 26-Feb-2008 16:29 Email | Share | | Bookmark
First day at school

 
 
 
View all 4 photos...
My daughter is now in Year One. I'm getting old!

So far, bila diperatikan Kakak ni rajin belajar. Balik dari sekolah cepat-cepat settlekan homework. Harap-harap dia teruskan minat belajar ni. Cerah masa depan. Heh.



Cuma ada satu benda je yang Kakak tak rajin -- basuh kasut sekolah. Aiseh, terpaksa la Ayahnya one-two-som ngan Mama dia, take turn basuh kasut sekolah Kakak. Huhu


Wednesday, 30-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Newborn

 
 
 
View all 6 photos...
Alhamdulillah



Bertambah seorang lagi ahli keluarga kami. Kali ni baby girl. Tak jadi la cita-cita nak selang bunga girl-boy-girl-boy. Dapat girl-boy-girl-girl pun jadi lah. Syukur yang amat. Janji sihat dan selamat.

Yang ini lahir di Seremban. Kiranya nombor 1 & 2 lahir di KL, nombor 3 & 4 di Seremban. 5 & 6? Ada ke?



Pic above taken when she's 3 months old


Friday, 11-Jan-2008 11:59 Email | Share | | Bookmark
Birthday Natrah

birthday cake dgn lilin bentuk nombor 2 yang dah patah dua
bday girl dgn aksesori bday
posing sebelum tiup lilin
View all 9 photos...
Pejam celik pejam celik Natrah dah 2 tahun. Cepatnya masa berlalu.

Disebabkan tahun lepas kitorang tak celebrate bday Natrah, so tahun ni buat a-la grand sikit. Nasib baik kat Tes*co dah ada party pack yang beraneka corak warna. Senang kerja pakcik



Semoga Atah (nickname Natrah) membesar menjadi anak yang solehah dan mendoakan ibubapanya.



Wednesday, 9-Jan-2008 12:04 Email | Share | | Bookmark
Alahai, lamanya tak update

 
 
 
View all 7 photos...


Alkisah puteri sulung nak masuk pertandingan mewarna tahun lepas. Taska dia beria-ia edar borang penyertaan.

Dah isi borang, dah hantar penyertaan, ingatkan ramai la kengkawan dia yang masuk. Rupanya dia sengsorang jek yang enrol. Heh.



Langsunglah sang Ayah kena hantar Kakak gi bertanding. Cik Abang pun nak ikut gak.


Bersungguh-sungguh anak-anakku teka gula-gula. Ada rupa terliur pun


Saturday, 7-Apr-2007 14:29 Email | Share | | Bookmark
Swing when you're winning

 
 
 
View all 5 photos...
Dah lama tak main buaian ek? Kena pulak buaian bawah rumah. Tak panas, nyaman jek.



Masa kecik-kecik dulu, time kemaruk buaian, tengah hari rembang pun layan. Puas duduk, berdiri. Sapa paling tinggi, kira terer la kan.

Sambil-sambil berbuai, jangan lupa nyanyi lagu ek. Alah, yang ada lirik "aku nak kawin dengan anak raja" tu Macam tak biasa pulak. Huhu.



Location: Kg. Budaya Sarawak.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net